Eskişehir’de 44 yıldır çay ocağı işleten 72 yaşındaki Cahit Çandemir, hem azmi hem de ilginç çalışma yöntemiyle dikkat çekiyor. Küçük Sanayi Bölgesi’nde esnafa ve müşterilerine hizmet veren Çandemir, işini kolaylaştırmak için elektrikli motosiklet kullanarak çay servisi yapıyor.
Baba mesleğini sürdüren Çandemir, bir elinde çay bardaklarıyla dolu tepsiyi taşırken diğer eliyle elektrikli motosikletini kullanarak siparişleri hızlı şekilde ulaştırıyor. Bu yöntemle adeta iki kişinin işini tek başına yaptığını söyleyen esnaf, yaklaşık 10 bardak çayı tek seferde taşıyabildiğini belirtiyor.
Ayağındaki rahatsızlık nedeniyle bu yönteme geçtiğini ifade eden Çandemir, “Yaklaşık 15 yıldır bu şekilde çalışıyorum. Eskiden daha gençtik, yürüyerek hallediyorduk. Şimdi elektrikli motosiklet sayesinde işlerimi daha rahat yapabiliyorum. Bu araç benim iki elemanım gibi” dedi.
Sanayide yaz kış demeden çalışan Çandemir, pratik çözümüyle hem esnafın takdirini topluyor hem de bölgedeki renkli simalardan biri olarak biliniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Vız gelir tırıs gider!
Tarkan Demir
Kurt: Kayyum İl Başkanını tanımam
Kerem Akyıl
Trafiği sıkıştıran büyük araçlar!
Kaan Özcan
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Meğer kendimize kötülük yapıyormuşuz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy