AK Parti Eskişehir Milletvekili ve önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Mihalgazi ilçesine bağlı Alpagut Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalleye doğalgaz getirilmesi için çalışmaların başladığını açıkladı. Dönmez, önümüzdeki kış itibarıyla mahallede doğalgaz kullanmayan hane kalmayacağını söyledi.
Mahalle sakinleriyle buluşan Dönmez, seçim döneminde verilen sözlerin yerine getirildiğini belirterek, “Söz verdiğimiz üzere Alpagut Mahallemize doğalgaz çalışmalarını başlattık. İnşallah önümüzdeki kış mahallemizde ocağı yanmayan tek bir hanemiz kalmayacak” dedi.
Mahallede yaşayan vatandaşlar ise doğalgaz çalışmalarının başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek verilen sözün tutulduğunu ifade etti.
Alpagut programının ardından Sarıcakaya ilçesine geçen Dönmez, ilçe merkezinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Program kapsamında Ahmet Dönmez’i makamında ziyaret eden Dönmez, ilçede yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.
İlçe programı çerçevesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Dönmez, hane ziyaretleri yaptı ve mahalle kıraathanesinde düzenlenen buluşmada vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Dönmez, Sarıcakaya’da vatandaşlarla kurulan bu temasların ilçenin ihtiyaçlarının yerinde görülmesi ve çözüm yollarının birlikte değerlendirilmesi açısından önemli olduğunu ifade etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Vız gelir tırıs gider!
Tarkan Demir
Kurt: Kayyum İl Başkanını tanımam
Kerem Akyıl
Trafiği sıkıştıran büyük araçlar!
Kaan Özcan
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Meğer kendimize kötülük yapıyormuşuz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy