Son günlerde Türkiye genelinde eğitim kurumlarında yaşanan şiddet olaylarının ardından Eskişehir’de güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda, öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla kapsamlı bir çalışma başlatıldı.
Bu çerçevede, il genelinde faaliyet gösteren toplam 203 okulda güvenlik önlemleri artırıldı. Okul çevreleri ve giriş-çıkış saatlerinde denetimler sıklaştırılırken, 48 ekip ve 429 emniyet personeli aktif olarak görevlendirildi.
Ayrıca, il merkezinde bulunan 46 okulda sertifikalı özel güvenlik görevlilerinin de görev yapmaya başladığı bildirildi. Yetkililer, alınan tedbirlerin öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla sürdürüleceğini ifade etti.
Önümüzdeki süreçte de okul çevrelerinde denetimlerin aralıksız devam edeceği öğrenildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Güler’in 5 yıldızlı hizmet gururu!
Tarkan Demir
Küçücük fıçıcık, içi dolu turşucuk
Kerem Akyıl
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
1 yıl sonra yine Seyitgazi!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy