Eskişehir’de hava yeniden yağışlı sisteme giriyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nden alınan son tahminlere göre kent genelinde çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu bir hava beklenirken, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar yağışı görülecek.
Kent merkezinde yağışların yağmur şeklinde etkili olacağı öngörülürken, sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
Meteorolojik verilere göre Eskişehir’de günün en yüksek sıcaklığı 13 derece ile Sarıcakaya’da ölçülmesi beklenirken, en düşük sıcaklığın 6 derece ile Han ilçesinde olacağı tahmin ediliyor. Odunpazarı’nda ise sıcaklığın 10 derece civarında seyretmesi bekleniyor.
Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde etkili olması beklenen karla karışık yağışa karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Vali Erdinç Yılmaz resmî belge bekliyor
Kerem Akyıl
Eskişehir kendi göbek bağını kendisi kesmeye çalışıyor!
Tarkan Demir
Tarihi bölge canlandırılmalı
Seval Erci
Göz göze gelmeyi unutan nesil
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy