Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi Sultandere Mahallesi’nde, polis ekipleri tarafından kapsamlı bir asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimde 502 kişi ve 183 araç sorgulanırken, kural ihlali yapan sürücülere toplam 38 bin 610 lira idari para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 16 Ocak Cuma günü 21.00-22.30 saatleri arasında cadde ve sokaklarda geniş kapsamlı bir denetim yaptı. Asayiş ve trafik ekiplerinden oluşan 40 ekip ve 120 polis memuru görev aldı. Denetim sırasında şüpheli şahıslar ve araçlara yönelik kontroller titizlikle gerçekleştirildi.
Polis ekipleri, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılan 502 kişi ile incelenen 183 araç üzerinde detaylı kontrollerde bulundu. Kurallara uymadığı tespit edilen 5 araç sürücüsüne toplam 38 bin 610 lira idari para cezası kesildi.
Emniyet yetkilileri, denetimlerin şehir genelinde güvenliği sağlamak ve trafik kurallarına uyumu artırmak amacıyla periyodik olarak sürdürüleceğini bildirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu