Hava sıcaklığının etkisini sürdürdüğü saatlerde Hamamyolu Caddesi’nde hareketlilik dikkat çekti. Gün içerisinde alışveriş yapmak, yürüyüşe çıkmak ve açık havada vakit geçirmek isteyen vatandaşlar caddeye yoğun ilgi gösterdi.
Özellikle günün ilerleyen saatlerinde caddede oluşan kalabalık, Hamamyolu’nun kentteki hareketli noktalarından biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Yaz mevsiminin sonuna yaklaşılmasıyla birlikte Eskişehir’de akşam saatlerinde serin hava etkisini artırmaya başladı. Gündüz sıcaklıkları henüz yaz havasını yaşatsa da akşam saatlerinde hissedilen serinlik, mevsim geçişinin habercisi oldu.
Hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde daha da düşmesi beklenirken, Hamamyolu Caddesi de yazın son kalabalık günlerine ev sahipliği yapıyor. Sıcak havayı değerlendiren Eskişehirlilerin oluşturduğu yoğunluğun, sonbaharla birlikte azalması bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Odunpazarı’nda kim kazanır?
Kerem Akyıl
YENİ Parti’nin Eskişehir’deki üyesi de yeni!
Tarkan Demir
Tepebaşı halkı Ataç'tan memnun!
Kaan Özcan
Ahilik anlayışı
Seval Erci
Eskişehir’in mirası yok oluyor!
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy