Kentte yükselen hava sıcaklıklarıyla birlikte tekstil sektöründe yaz sezonu hareketliliği başladı. Arifiye Mahallesi’nde kurulan tezgâhlar ve mağaza vitrinleri, yazlık ürünlerle doldu.
Kısa kollu tişörtler, ince kumaşlı kıyafetler ve açık renkli ürünler sıcak havaların etkisiyle en çok tercih edilen ürünler arasında yer aldı. Vatandaşların özellikle serin tutan ürünlere yöneldiği görüldü.
Mağaza önlerinde kurulan stantlarda yaz sezonuna uygun ürünler sergilenirken, vitrinlerin de tamamen yaz konseptine göre güncellendiği dikkat çekti. Satışa sunulan bazı yazlık ürünlerin yaklaşık 250 lira seviyesinden başladığı, fiyatların modele ve kumaş türüne göre değişiklik gösterdiği ifade edildi. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kent genelinde alışveriş trafiğinde artış yaşandığı, vatandaşların yeni sezona hazırlık için tekstil mağazalarına yöneldiği gözlendi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Büyük kumar!
Tarkan Demir
Kılıçdaroğlu Eskişehir’de darbe yapar mı?
Kerem Akyıl
Trafiği sıkıştıran büyük araçlar!
Kaan Özcan
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Meğer kendimize kötülük yapıyormuşuz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
