Eskişehir’in Şirintepe Mahallesi’nde bir sokakta kaldırım kenarına bırakılan evsel ve tadilat kaynaklı atıklar mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Mobilya parçaları, sandalyeler ve çuvalların kaldırım boyunca sıralandığı görüntü dikkat çekti.
Bölgedeki atık yığınının özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda geçişi zorlaştırdığı ifade edildi. Kaldırımın büyük bölümünü kaplayan malzemeler nedeniyle vatandaşların yürümekte güçlük çektiği gözlemlendi.
Vatandaşlar, oluşan görüntünün hem çevre düzenini bozduğunu hem de uzun süre kaldırılmaması halinde daha fazla atığın birikmesine yol açabileceğini belirtti. Mahallede yaşayanlar, bu tür durumların sık sık yaşanmaması gerektiğini vurguladı. Mahalle sakinleri, çevrenin temiz tutulmasının ortak sorumluluk olduğuna dikkat çekerek yetkililerden bölgeye müdahale edilmesini istedi. Özellikle yoğun kullanılan alanlarda daha düzenli denetim yapılması gerektiği ifade edildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Metin Güler yeniden aday olur
Kerem Akyıl
Eskişehir’in “üniversite şehri” unvanı tehlikede!
Tarkan Demir
CHP'nin oyu yüzde 35!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Emekliler ne yapsın?
Seval Erci
Ruhun emekliliği olmaz
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy