Eskişehir’in Akarbaşı Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından binaların dış cephelerine sprey boyayla yazılar yazıldı. Özellikle Akyıldız Sokak üzerindeki bir apartmanın köşe cephesi, yapılan karalamalarla dikkat çekti.
Binanın zemin kat hizasında yer alan duvarlara yeşil ve siyah boyalarla çeşitli isimler, ifadeler ve şekiller çizildi. Düzensiz ve estetikten uzak bu yazılar, binanın dış cephesini adeta bir yazı tahtasına çevirdi.
Sokağın genel görünümünü olumsuz etkileyen bu durum, mahalle sakinlerinin tepkisini topladı. Vatandaşlar, çevre estetiğini bozan bu tür izinsiz yazılamaların artmasından endişe duyuyor.
Durumdan rahatsız olan mahalle sakinleri, duvarların temizlenmesini ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için önlem alınmasını istedi. Yetkililerden ve bina sorumlularından hızlı müdahale bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Binlerce genç buluşacak!
Seval Erci
Eskişehir’deki imar ve inşaatın önündeki kritik engel kalktı!
Tarkan Demir
MHP’de atamalar tamamlandı
Kerem Akyıl
Eskişehir’e İYİ geldiler!
Kaan Özcan
Cezalar ağırlaşınca ihlaller azaldı
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
