Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri, 15-22 Aralık 2025 tarihleri arasında kapsamlı trafik denetimleri gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, son 1 haftada toplam 30 bin 559 araç ve sürücüyü kontrol etti.
Denetimler kapsamında 4 bin 250 yük taşımacılığı, 743 yolcu taşımacılığı, 3 bin 610 alkol denetimi, bin 381 motosiklet ve 5 bin 871 emniyet kemeri kontrolü yapıldı. Çalışmalar sonucunda 10 bin 919 trafik cezası kesilirken, 342 araç trafikten men edildi ve 112 sürücü belgesine el konuldu.
Ayrıca ekipler, denetimler sırasında 57 yaralanmalı ve 71 maddi hasarlı trafik kazasına müdahale etti. Yetkililer, denetimlerin devam edeceğini ve sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
CHP’de Kılıç dönemi başladı
Kerem Akyıl
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
1 yıl sonra yine Seyitgazi!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy