Eskişehir'de TEBEV ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de TEBEV ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor
A
a

TEBEV, Tepebaşı Belediyesi’nin evde sağlık ve bakım hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek vermeye devam ediyor.

TEBEV, Tepebaşı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yürütülen evde sağlık ve bakım hizmetleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Mart 2012’den bu yana hizmet veren uygulama, vatandaşlara hem sağlık hem de sosyal destek sağlıyor.

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ekipler, kayıtlı vatandaşların düzenli sağlık kontrollerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda tansiyon, ateş ve şeker ölçümleri yapılırken, ihtiyaç duyan vatandaşlara tıbbi malzeme desteği de sağlanıyor.



Ekipler yalnızca sağlık hizmetleriyle sınırlı kalmayarak, sosyal destek kapsamında bayram öncesi ev temizliği, bakım ve küçük onarım çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Özellikle yalnız yaşayan, kimsesiz ya da ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara yönelik destekler dikkat çekiyor.

Hizmetten yararlanan vatandaşlar, verilen destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür ediyor. Belediye yetkilileri ise TEBEV hizmetlerinin kesintisiz şekilde devam edeceğini belirtiyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi