Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince okul servisleri ile okul çevrelerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda araç, şoför ve işletme kontrol edildi.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 4-11 Mayıs 2026 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda 183 servis aracı ve şoförü denetlendi. Yapılan kontrollerde kusur tespit edilen 5 servis aracı ve sürücüsü hakkında işlem uygulandı.
Denetimler kapsamında okul çevrelerinde bulunan 68 kahvehane, 85 market/tekel bayisi, 10 oyun salonu ve 182 park ve bahçe olmak üzere toplam 345 farklı nokta kontrol edildi.
Çalışmalar sırasında ayrıca 728 kişinin kimlik sorgulaması yapıldığı bildirildi. Denetimlerin öğrencilerin güvenliği için aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu