Eskişehir’de ikinci el eşya pazarında son günlerde yaşanan yoğunluk, kent merkezinde dikkat çekici bir tablo ortaya çıkardı. Özellikle tayin dönemi nedeniyle şehirden ayrılan vatandaşların satışa getirdiği eşyalar, pazarda alıcı bulmakta zorlandı.
Yoğunluk nedeniyle birçok ürün elde kaldı, bazı vatandaşlar ise satamadıkları eşyaları geri götürmek yerine çöp konteynerleri çevresine bırakmak zorunda kaldı.
Kent merkezindeki ikinci el pazarının çevresi ve yakın noktalar, satılamayan eşyalarla doldu. Görüntü kirliliği oluşturan bu durum, hem esnafın hem de bölge sakinlerinin dikkatini çekti.
Bazı eşyaların kısa sürede ihtiyaç sahipleri tarafından alındığı, vatandaşların kullanılabilir durumdaki ürünleri kendi imkânlarıyla taşıdığı görüldü.
Pazardaki hareketlilik, arzın artmasına rağmen talebin sınırlı kalması nedeniyle dengesiz bir tabloya dönüştü. Esnaf, özellikle taşınma ve tayin dönemlerinde benzer yoğunlukların yaşandığını belirtiyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Meğer kendimize kötülük yapıyormuşuz!
Ümit Polatbaş
Ülkemiz karanlığa gömülüyor
Kerem Akyıl
Eskişehir’de trafiğin azalmasını beklemek hayal!
Tarkan Demir
Sanayi bölgesindeki eski yapılar için uyarı!
Kaan Özcan
Susuz bir hayat düşünülemez…
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy