Havaların soğumasıyla birlikte Eskişehir’de kışlık ürünlere olan ilgi arttı. Asarcıklı Caddesi’nde birçok mağaza ve tezgâhta polar ürünler 250 TL’den satışa sunuluyor.
Soğuk havalarda hem günlük kullanım hem de dış giyim için tercih edilen polarlar, uygun fiyatı nedeniyle vatandaşların ilgisini çekiyor. Esnaf, özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan serinliğin satışları hareketlendirdiğini ve polarların bu dönemde en çok sorulan ürünler arasında yer aldığını belirtti.
Vatandaşlar ise artan yaşam maliyetleri nedeniyle daha ekonomik ürünlere yöneliyor. 250 TL’lik polarlar, fiyat-performans açısından ön plana çıkıyor. Esnaf, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının daha da düşmesiyle kışlık ürünlere olan talebin artmasını bekliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu