Eskişehir Odunpazarı’nda meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışığı ihlal eden bir motosikletin bisikletle çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kaza, Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 28 yaşındaki H.İ.Ş. yönetimindeki 07 ARY 370 plakalı motosiklet, bulvarı karşıdan karşıya geçen 72 yaşındaki M.E. adlı bisikletliye çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki sürücü de yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri, kazanın oluş şekli ve sorumluluk durumu hakkında araştırma yürütüyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
