Eskişehir’in İstiklal Mahallesi’nde kaldırıma park edilen motosiklet ve otomobiller, yayaların tepkisine neden oldu. Dar kaldırımlarda yaşanan park sorunu, vatandaşların yolda yürümek zorunda kalmasına yol açıyor.
Mahallede özellikle motosiklet ve otomobillerin kaldırım üzerine park edilmesi, yaya geçişini zorlaştırırken güvenlik riskini de beraberinde getiriyor. Vatandaşlar, kaldırımların yayalar için yapıldığını hatırlatarak bu tür uygulamalara tepki gösterdi.
Çocuk arabasıyla yürüyen aileler, yaşlılar ve engelli bireyler için durumun daha da zorlayıcı hale geldiğini belirten mahalle sakinleri, denetimlerin artırılmasını talep etti.
Vatandaşlar, kaldırım işgallerinin önüne geçilmesi için yetkililerden daha etkin önlem alınmasını ve cezai yaptırımların uygulanmasını istedi.
Türkiyenin her yeri böyle sehirlere sehir denmiyecek kadar cirkin türkiye düzelmez 100 sene gecsede
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
