Eskişehir'de araç geçişini engellemek amacıyla kaldırım kenarlarına yerleştirilen dubalar, amacının dışında kullanılmaya başlanınca çevre kirliliği sorununu da beraberinde getirdi. Özellikle sigara izmaritlerinin atılmasıyla dubaların içi dolarken, ortaya kötü bir görüntü çıkıyor.
Yoğun yaya trafiğinin olduğu bölgelerde daha sık görülen bu durum, çevre düzeni açısından vatandaşların tepkisine neden oluyor. Dubaların adeta izmaritliğe dönüşmesi hem temizlik sorununa yol açıyor hem de kent estetiğini olumsuz etkiliyor.
Vatandaşlar, dubaların amacına uygun şekilde kullanılması gerektiğini belirterek, bu tür görüntülerin önüne geçilmesi için daha fazla denetim ve farkındalık çalışması yapılmasını istiyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Güler’in 5 yıldızlı hizmet gururu!
Tarkan Demir
Küçücük fıçıcık, içi dolu turşucuk
Kerem Akyıl
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
1 yıl sonra yine Seyitgazi!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy