Eskişehir'de bisikletler park alanı varken ağaçlara bağlanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bisikletler park alanı varken ağaçlara bağlanıyor
A
a

Eskişehir’in Adalar bölgesindeki LÖSEV Parkı’na yapılan bisiklet park alanı, kullanım kolaylığı sağlasa da bazı bisiklet kullanıcılarının ağaç ve direklere bağlama alışkanlığı devam ediyor.

Eskişehir’in Adalar bölgesindeki LÖSEV Parkı’na yapılan bisiklet park alanı, kullanıcılar için kolaylık sağlamasına rağmen bazı bisikletlerin ağaçlara ve direklere bağlanması dikkat çekiyor.

Vatandaşlar, park alanının daha düzenli kullanılmasının önemine vurgu yaparak, bisikletlerin ayrılan bölümlere bırakılmasının hem görüntü kirliliğini önleyeceğini hem de park alanının amacına uygun şekilde hizmet vermesini sağlayacağını belirtiyor.

Yetkililer, park alanının farkındalığının artırılması ve kullanıcıların bilgilendirilmesiyle bu sorunun çözülebileceğini ifade ediyor.

Kaynak : EFE EMRE ÖZBEY
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi