Eskişehir’in Çankaya Mahallesi Göçmenevleri Sokak üzerinde bulunan bir binanın bahçesinde açan kırmızı laleler, görenlerin dikkatini çekti. Baharın etkisini göstermesiyle birlikte rengârenk çiçeklerle canlanan kentte, lalelerin oluşturduğu görüntü mahalleye ayrı bir güzellik kattı.
Bina bahçesinde kendiliğinden yetiştiği belirtilen ve özenle korunan laleler, yeşil alanla birleşerek görsel bir şölen oluşturdu. Özellikle sokaktan geçen vatandaşların ilgisini çeken çiçekler, mahallede bahar atmosferini daha da hissettirdi.
Genellikle nisan ve mayıs aylarında açan laleler, canlı renkleriyle çevreye estetik bir görünüm kazandırırken, vatandaşlar da ortaya çıkan manzarayı ilgiyle izledi. Mahalle sakinleri, doğanın canlanmasıyla birlikte sokakların daha renkli ve canlı bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Geleceğimiz bu sınavlara bağlı…
Seval Erci
Kim bu kusursuz insanlar?
Ümit Polatbaş
Süllü köprüleri attı
Kerem Akyıl
Eskişehirliler uçmak istiyor!
Kaan Özcan
Önce “ocu bucu” değildi şimdi Kılıçdaroğlu’cu
Tarkan Demir
Böyle sezona başlanmaz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
