Eskişehir polisi, toplam 59 suçtan aranan ve 74 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.K. isimli şahsı yakalayarak adliyeye sevk etti.
Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdü. Yapılan operasyon sonucunda, banka ve bilişim sistemleri üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık suçlarından toplam 33 farklı suçtan hapis cezası ve 26 dolandırıcılık suçundan ifadeye yönelik araması bulunan S.K., Arifiye Mahallesi’nde gözaltına alındı.
Şahsın ayrıca 57 bin 740 TL para cezası olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolü için hastaneye götürülen S.K., bugün adliyeye çıkarılacak.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
