Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında, günlük 50 bine yakın roll ekmek ile 4 bin kişilik yemek üretim kapasitesine sahip seyyar fırın ve aşevi dorseleri ile ekipmanlarının Büyükşehir Belediyesine hibesine oy birliğiyle karar verildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında toplanan oturumda, 1’inci, 2’nci, 8’inci, 14’üncü, 15’inci ve 16’ncı gündem maddelerinin kabulüne, diğer maddelerin ise ilgili komisyonlara havalesine oy birliğiyle karar verildi.
Kabul edilen maddeler kapsamında, NATA İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret ve Sanayi AŞ tarafından, TIRSAN marka dorsenin afet durumlarında kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesine hibe edilmesi de meclisten geçti.
Seyyar fırın ve aşevi olarak kullanılacak dorselerin ekipmanları ise Öztiryakiler Endüstriyel Mutfak Ekipmanları ile Özköseoğlu Isı Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından bağışlandı.
Buna göre, bağışlanan dorseler ile ekipmanlar, seyyar fırın ve aşevine dönüştürülerek olası bir afette hizmet verecek.
BUNA KAŞINMAK DENİR
Öte yandan Büyükerşen, AK Parti’li bir meclis üyesinin söz alarak “Sataştığınız için söz aldım” demesi üzerine, ”Buna Türkçede ne denir biliyor musun? Argosunu söyleyeceğim. Buna kaşınmak denir.” diye konuştu.
Bir sonraki meclis toplantısı, 15 Mart Çarşamba günü saat 17.00’da gerçekleştirilecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir CHP lideri Özel’in yakın markajında!
Tarkan Demir
Sırada Ayvalık var
Kerem Akyıl
Göz göze gelmeyi unutan nesil
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Çocuklar için mücadele edelim
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy