Eskişehir’in Yeşiltepe Mahallesi’nde sokağa bırakılan eski eşyalar çevrede kötü bir görüntü oluşturdu. Bir çöp konteynerinin yanına bırakılan koltuk ve çeşitli mobilya parçaları dikkat çekti.
Konteynerin yanına bırakılan büyük hacimli atıkların günlerdir kaldırılmadığı görülürken, koltuk ve diğer parçaların kaldırım kenarında birikmesi sokakta düzensiz bir görüntü oluşturdu. Mobilya parçalarının gelişigüzel şekilde bırakılması hem çevre temizliğini olumsuz etkiledi hem de sokakta görüntü kirliliğine neden oldu.
Mahalle sakinleri, eski eşya ve büyük hacimli atıkların gelişigüzel şekilde sokağa bırakılmaması gerektiğini belirterek bu tür atıkların belirlenen kurallara uygun şekilde çıkarılmasının daha doğru olacağını ifade ediyor. Vatandaşlar, benzer görüntülerin oluşmaması için daha dikkatli davranılması gerektiğini dile getiriyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu