Etiyopya ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Mihalgazi’de yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti. Akgün’ün ilçede verdiği mücadelenin “sıradan bir mücadele olmadığını” belirten Erdoğan, yerel düzeyde ortaya konulan çabanın hem Eskişehir hem de ülke genelinde karşılık bulduğunu ifade etti.
Erdoğan, Mihalgazi’den yaklaşık 200 kişinin Ankara’daki AK Parti grup toplantısına katıldığını aktararak, bu desteğin kendilerine güç verdiğini söyledi. İlçedeki kadınların geleneksel kıyafetleri üzerinden yapılan eleştirilere de değinen Erdoğan, bölge halkının değerlerine vurgu yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zeynep bacımıza verdiğimiz destekle onu hem Eskişehir’de hem ülke genelinde çok daha başarılı tutmanın gayreti içinde olacağız” dedi.
Öte yandan Erdoğan, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin bir soruya da yanıt verdi. Sürece dair henüz netleşmiş bir takvim bulunmadığını belirten Erdoğan, hazırlıkların titizlikle sürdürüldüğünü kaydetti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu