Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Asfalt Üretim Tesisleri’nde düzenlenen geleneksel törenle yeni sezonun startını verdi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin yanı sıra belediye yöneticileri ve saha ekipleri katıldı. Programda sezonun kazasız ve bereketli geçmesi temennisinde bulunuldu.
Törenin ardından ekipler sahaya geçerek Yaşar Kemal Bulvarı’nda asfalt serimine başladı. Zemin iyileştirme ve temel çalışmalarının ardından BSK asfalt kaplama işlemleri uygulandı. Toplam 25 metre genişliğinde ve 1.600 metre uzunluğunda planlanan bulvarda çalışmaların etaplar halinde sürdüğü bildirildi.
Proje kapsamında Kartopu Caddesi ile Seyitgazi Yolu bağlantısının da tamamlanması hedefleniyor. Büyükşehir ekipleri, bölgedeki ulaşım ağını rahatlatacak yeni güzergâh için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.
Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen Canbaz, yapılan çalışmanın hem mahalle hem de şehir trafiği açısından önemli bir rahatlama sağlayacağını belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni sezonda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını kent genelinde yoğunlaştırarak sürdüreceği ifade edildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu