Büyük koalisyon

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyük koalisyon
A
a

Eskişehirspor’da alınan kongre kararının ardından gözler başkan adayları Halil Ünal, İsmail Ilgaz ve Sinan Özeçoğlu’na çevrildi. Başkanlık için ismi g

Birleşme kararı

9 Ocak’ta kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da gözler başkan adaylarına çevrildi. Daha önce aday olduğunu açıklayan eski başkan Halil Ünal ile daha önce başkanlığa aday olduğunu açıklayan İsmail Ilgaz ile birlikte adı başkanlık için geçen Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu’nun geçtiğimiz akşam bir araya geldiği öğrenildi. Uzun süren toplantıda takımı kurtarmanın planları yapıldı. Görüşmelerin ardından Ünal, Ilgaz ve Özeçoğlu birleşme kararı aldı.

Kolları sıvadılar

Halil Ünal, İsmail Ilgaz ve Sinan Özeçoğlu’nun birleşme kararı ise gündeme bomba gibi düştü. Başkanlık için ismi geçen isimler kısa sürede takımın kurtarması için kolları sıvadığı öğrenildi. Bu büyük koalisyonun ardından kimin başkan adayı olacağı ise henüz belli değil. Geçtiğimiz seçimde ise başkan adayı olan Halil Ünal’ın listesinde İsmail Ilgaz yer alıyordu. 9 Ocak’ta ki seçimde ise yine bu tablonun oluşacağı ileri sürülüyor.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi