Kentte kamu düzeninin korunması ve düzensiz göçle etkin mücadele edilmesi amacıyla ekipler sahaya indi. Denetimlerin adresi, vatandaş yoğunluğunun yüksek olduğu Atatürk Parkı oldu. Yürütülen çalışmalara Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile Göç İdaresi İl Müdürlüğü ekipleri de katıldı. Kurumlar arası koordinasyonla gerçekleştirilen denetimlerde, bölgede kapsamlı kontroller yapıldı.
Denetimlerin temel hedefi, düzensiz göçün önüne geçilmesi ve kamu güvenliğinin sağlanması olarak açıklandı. Ekipler, sahada incelemelerde bulunarak olası risklere karşı önleyici adımlar attı.
Yetkililer, göçmen kaçakçılığıyla mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurguladı. Kent genelinde benzer denetimlerin sürdürüleceği ve güvenlik önlemlerinin artırılacağı bildirildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Kerem Akyıl
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
