Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Üç ayların manevi iklimine dikkat çeken Başkan Ünlüce, bu özel gecelerin sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini ifade etti.
Mesajında, Regaip Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ünlüce, “Üç aylar ve kandiller; dostluk, komşuluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren sevgi iklimidir. İnsana en çok yakışan da iyilik ve sevgidir” dedi.
Ekonomik zorlukların yoğun olarak hissedildiği bir dönemden geçildiğine dikkat çeken Ünlüce, bu süreçte dayanışmanın daha da anlam kazandığını vurguladı. Başkan Ünlüce, “Bu gecenin vesilesiyle sokağımızdan başlayarak ihtiyaç sahiplerini hatırlamayı, sevgi ve merhametle birbirimizin yanında olmayı unutmayalım” ifadelerini kullandı.
Başkan Ünlüce, mesajını şu dileklerle tamamladı:
“Bu müstesna gecenin kalplerimize ve hanelerimize huzur getirmesini diliyorum. Regaip Kandilinin başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Kandilimiz mübarek olsun.”
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu