Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Kurban Bayramı mesajında toplumda dayanışma ve adalet vurgusu yaparak bayramların sadece sevinç değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilincinin de güçlendiği dönemler olduğunu ifade etti.
Ataç mesajında, bayramların komşuluk ilişkilerini güçlendiren ve toplumsal bağları kuvvetlendiren özel günler olduğuna dikkat çekti.
Güncel ekonomik koşullara değinen Ataç, vatandaşların geçim sıkıntısı yaşadığını belirterek bu dönemde dayanışmanın daha da önemli hale geldiğini vurguladı.
Tepebaşı’nda insanı merkeze alan bir anlayışla hizmet verdiklerini belirten Ataç, adalet, eşitlik ve dayanışma temelinde çalışmaların süreceğini ifade etti.
Başkan Ataç, mesajının sonunda tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramın ülkeye barış, huzur, adalet ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Metin Güler yeniden aday olur
Kerem Akyıl
Eskişehir’in “üniversite şehri” unvanı tehlikede!
Tarkan Demir
CHP'nin oyu yüzde 35!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Emekliler ne yapsın?
Seval Erci
Ruhun emekliliği olmaz
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy