BAL'da rakipler belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BAL'da rakipler belli oldu
A
a

2015-16 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Eskişehir’i temsil edecek olan Demirspor...

2015-16 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Eskişehir’i temsil edecek olan Demirspor ve Yunusemrespor’u grubu ve rakipleri belli oldu.

Maç Eylül’de
BAL’da 2015-16 sezonu statüsü ve grupları belli oldu. BAL’da fikstür çekimi ise 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacak. TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, statü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Düşmez, “Tarihte ilk kez Türkiye'nin 81 ilinin katılımıyla 157 kulübün mücadele edeceği BAL, 12 grupta oynanacak. Bu grupları belirlerken bölgesel dağılımın yanı sıra mevsim şartları ve ulaşım imkanlarına da özen gösterdik” dedi.

“3. Lig’e 9 takım”
Ali Düşmez, “BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde Play-Off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak” ifadelerini kullandı.

Temsilcilerimiz 7’nci grupta
Temsilcilerimizin bulunduğu 7. Grup’ta 3 Ankara, 3 Antalya, 2 Afyon, 2 Isparta ve 1 Burdur ekibi yer alıyor.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi