Atam üçüncü kez

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Atam üçüncü kez
A
a

Eskişehir amatör spor camiası geçtiğimiz gün başkanını seçti. Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri...

Eskişehir amatör spor camiası geçtiğimiz gün başkanını seçti. Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun başkanı Kaya Bilge’yi geride bırakan Sadri Atam oldu. Atam, böylelikle üçüncü kez EASKF başkanlığına seçilmiş oldu

33 oy farkla
EASKF’de başkanlık koltuğuna 2010 yılında oturan Sadri Atam bu kongre de İsmet Ertuğrul ve Mümtaz Özpak’ı gibi güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak başkanlığa uzanmıştı.  Bir sonraki seçimde karşısına rakip çıkmayan Atam, önceki gün yapılan son seçimde ise güçlü rakibi Kaya Bilge’yi hatırı sayılır bir farkla geçmeyi başardı.

Es Es’te oradaydı
Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) seçimlerine Eskişehirspor Kulübü de 3 delegeyle katıldı. Eskişehirspor adına kongreye katılan isimler eski yönetici Abdullah Baykul ve eski basın sözcüsü Erdal Şahbaz olurken, bir diğer Eskişehirspor delegesi İbrahim Ceylan ise kongreye gelmeyenler arasındaydı.

Atam 113 oy aldı
Her iki adayın da yaptığı konuşmaların ardından Divan Kurulu Sadri Atam’ın beyaz listesini delegelere tanıttı. Ardından Kaya Bilge’nin mavi listesi delegelere tanıtıldı. Bunun ardından seçime geçildi. 193 delegenin oy kullandığı seçimde Sadri Atam 113, Kaya Bilge ise 80 oy aldı. Atam, 33 oy farkla 3’üncü kez EASKF Başkanı oldu.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi