Orta Doğu’daki gerilim, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarını yeniden hareketlendirdi. Bu gece yarısından itibaren motorin ve benzin fiyatlarına zam yapılacak. Enerji piyasalarındaki dalgalanmalar, özellikle motorin grubunda tarihi bir artışa yol açtı.
Sektör kaynaklarına göre, motorin fiyatlarına litre başına 7,80 TL zam yapılacak. Böylece motorin fiyatı Türkiye tarihinde ilk kez 90 TL sınırına yaklaşacak.
Eskişehir’de motorin fiyatının bu zamla birlikte 86,47 TL'ye yükselecek.
Benzin fiyatlarında ise Eşel Mobil Sistemi devreye giriyor. Hesaplanan artış miktarı daha yüksek olmasına rağmen, ÖTV ayarlaması ile pompaya yansıyacak zam sadece 60 kuruş olacak. Eskişehir’de güncel benzin litre fiyatı ise 63,85 TL.
Yeni fiyat tarifesinin bu gece saat 00.00’dan itibaren tüm Türkiye genelindeki istasyonlarda uygulanması bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Güler’in 5 yıldızlı hizmet gururu!
Tarkan Demir
Küçücük fıçıcık, içi dolu turşucuk
Kerem Akyıl
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
1 yıl sonra yine Seyitgazi!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy