AK Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nın yeni İlçe Yürütme Kurulu belli oldu. İlçe Başkanı Serhat Tunç başkanlığında oluşturulan yeni yönetim listesi kamuoyuyla paylaşıldı.
Açıklanan yürütme kurulunda Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevine Nuri Kahya, Teşkilat Başkanlığına Alaattin Özen, Seçim İşleri Başkanlığına Zeyd Keskin getirildi. Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini Harun Özdemir üstlenirken, Sosyal Politikalar Başkanlığına Mehmet Çakmak atandı. Yerel Yönetimler Başkanlığına Zübeyir Korkmaz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Metin Tekünal, Ekonomi İşleri Başkanlığına Bilal Ünal, Mali İşler Başkanlığına ise Saffet Üçer getirildi. İlçe Sekreterliği görevine de Neslihan Ateş atandı.
Yürütme Kurulu’nun açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Serhat Tunç, yeni yönetimin Tepebaşı’na hizmet noktasında önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirtti. Tunç, “Davamıza gönül vermiş, Tepebaşı’mıza hizmet etme bilinciyle hareket eden yol arkadaşlarımızla İlçe Yürütme Kurulumuzu açıklamış bulunuyoruz. Her biri bilgi, tecrübe ve samimiyetiyle teşkilatımıza güç katacaktır” ifadelerini kullandı.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Tepebaşı için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek, yeni yürütme kurulunun ilçe ve teşkilat için hayırlı olmasını temenni etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu