AK Parti Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen Batı Anadolu Bölge Strateji Toplantısı’na katıldı.
Toplantıya Eskişehir ilçe başkanlarının da katıldığı, programda bölgedeki il ve ilçe teşkilatlarının bir araya gelerek saha çalışmaları, teşkilat faaliyetleri ve gelecek dönem hedeflerinin değerlendirildiği bildirildi.
Bölge Koordinatörü Ahmet Özdemir başkanlığında ve İl Koordinatörü Mehmet Cihat Sezal’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, teşkilatların sahadaki çalışmaları masaya yatırıldı.
Toplantıya ilişkin açıklama yapan Gürhan Albayrak, ilçe başkanlarıyla birlikte Kızılcahamam’da olduklarını belirterek, “Hedeflerimizi ve saha çalışmalarımızı kapsamlı şekilde değerlendirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Programın, bölgesel koordinasyonun güçlendirilmesi ve teşkilat çalışmalarının daha etkin yürütülmesi amacıyla gerçekleştirildiği aktarıldı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahmet Ataç’ı hem soğuk kanlı hem de ateşli gördüm
Kerem Akyıl
Kenetlen Eskişehir!
Kaan Özcan
Cumhuriyeti kuran CHP yol ayrımında!
Tarkan Demir
Gençler neden yapay zekaya dert anlatıyor?
Ümit Polatbaş
Turizm için ortak mücadele şart
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
