Eskişehir’de Ahmet Ataç, Şehit Yusuf Tuna Güzey İlkokulu öğrencilerini ağırlayarak belediye yönetimi ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Hayat Bilgisi dersi kapsamında gerçekleşen ziyarette minikler, hem yerel yönetimleri yakından tanıdı hem de merak ettikleri sorulara doğrudan yanıt buldu.
Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada 3/D sınıfı öğrencileri, belediye başkanının görevleri, şehir yönetimi ve belediye hizmetleri hakkında sorular yöneltti. Samimi bir atmosferde geçen programda Başkan Ataç, çocukların ilgisine içtenlikle karşılık verdi.
Ziyarette dikkat çeken anlardan biri de öğrencilerin yönelttiği renkli sorular oldu. “Messi mi, Ronaldo mu?” sorusuna esprili bir yanıt veren Başkan Ataç, “Her zaman Eskişehirspor’u desteklerim. Eskişehirsporumuz bizim için çok büyük bir değer” ifadelerini kullandı.
Başkan Ataç, buluşmada belediyenin yürüttüğü projeler hakkında da bilgi vererek özellikle çocuklara yönelik hizmetleri anlattı. Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, erken çocukluk eğitim merkezleri, belde evlerindeki oyun grupları ve çocuk sanat merkezlerinin, çocukların sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunduğunu vurguladı.
Program kapsamında öğrenciler, Meclis Salonu’nun ardından başkanlık makamını da ziyaret ederek belediyedeki çalışma ortamını yakından görme fırsatı buldu. Çocukların “Belediye başkanı ne iş yapar?” ve “Nasıl olunur?” gibi sorularını yanıtlayan Ataç, “Ne zaman isterseniz gelin, kapılarımız size her zaman açık” dedi.
Eğitici ve keyifli geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Kurt kaos içinde gördüğü AK Parti’ye tüyo verdi!
Tarkan Demir
“İyi ki kentsel dönüşüm yaptık” diyebilelim!
Seval Erci
Ünlüce Balmumu Müzesi iddialarına yanıt verdi
Kerem Akyıl
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Kaan Özcan
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
