Her iki futbolcu içinde İstanbul’dan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş’ın yanı sıra Trabzonspor da sürekli nabız yokluyor
Peşini bırakmıyorlar
Kırmızı Şimşeklerin Türk asıllı İsveçli yıldızı Erkan Zengin, transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri. 28 yaşındaki kanat oyuncunun peşinde başta Trabzonspor olmak üzere, Fenerbahçe ve Galatasaray var. Trabzon ekibi hemen hemen her gün yeni bir teklifle kapı çalıyor. Sürekli takas+para teklif eden Karadeniz ekibine net cevap vermeyen Es Es yönetimi UEFA’nın kararını beklediğini belirtiyor.
Tarık 5 milyon Euro
Teknik Direktör Michael Skibbe döneminde Almanya’nın TSV 1860 Münih takımından transfer edilen Tarık Çamdal, her geçen gün değerini katlıyor. A Milli Takım kampında da yer alan Tarık, hazırlık maçlarında sergilediği performansla birçok takımın radarına girdi. Tarık için, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ısrarcı. Eskişehirspor yönetiminin ise bu konuda tavrı net: “5 milyon Euro bonservis bedelini getiren Tarık Çamdal’ı alır!” (Spor Servisi)
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu