Mandalina tezgahından sahnelere...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mandalina tezgahından sahnelere...
A
a

Vay Delikanlı Gönlüm şarkısını kendine has bir tarzla okuyan meşhur mandalinacı Veysel Mutlu'ya müzik yapımcısı Polat Yağcı klip çekti. Klip, YouTube'da 1 günde 2,5 milyonun üzerinde izlendi.

Sütiş Eskişehir


Farklı sesi ve kendine has yorumu ile söylediği Ahmet Şafak'ın ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısıyla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan Veysel Mutlu, müzikseverlerin sosyal medyadaki isteği ve ısrarı üzerine ilk teklisini piyasaya çıkardı.

Bursa’da 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda çekilen amatör bir video ile başlayan yolculuğunu ilk single’ı ile taçlandırdı. Poll Production etiketiyle dijital platformlarda yer alan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısına Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimlerde, Veysel Mutlu’nun mandalinacı kimliği seyirciye aktarıldı. Mahalle dekorunun oluşturulduğu klipte 50 kişilik bir cast yer aldı. Türkiye’nin sarı yelekle tanıdığı Veysel Mutlu, aynı kıyafetlerle kamera karşısına geçti ve videonun dokusu korundu. 


YOUTUBE'DA REKORA KOŞUYOR

Mandilanacı Veysel Mutlu'nun kendi yorumuyla söylediği Vay Delikanlı Gönlüm şarkısının klibi YouTube'da izlenme rekorları kırıyor. Klip bir gün 2,5 milyonun üzerinde tık aldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi