Tepebaşı Belediyesi Yunusemre Spor Tesisleri’nde yaz dönemi boyunca satranç kurslarına katılan 70 öğrenci, düzenlenen turnuvada karşı karşıya geldi.
Öğrencilerin dikkat ve stratejilerini ortaya koyduğu turnuvaya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve veliler de katıldı. Başkan Ataç, öğrenci Ela Arven Hürmetli ile birlikte turnuvanın açılış hamlesini gerçekleştirdi.
Turnuvanın 8 yaş altı kategorisinde Fatih Mehmet Soyer birinci, Hasan Efe Çekiç ikinci, Derda Ulusoy ise üçüncü oldu. 11 yaş altı kategorisinde ise Efdal Adnan Ürgen birinciliği elde etti. Can Dülger ikinci, Hamza Özalp üçüncü, Asım Giray Güzel ise dördüncü sırada yer aldı.
Turnuvada öğrencilerin heyecanına ortak olan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yaz döneminde çocuklara yönelik çok sayıda çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yaz döneminde çocuklarımızın hem eğlendiği hem de kendilerini geliştirdiği çok güzel çalışmalar düzenliyoruz. Satranç; sabrı, düşünmeyi, doğru zamanda doğru karar vermeyi öğreten çok kıymetli bir spor. Bize güvenerek çocuklarınızı bu tesislere getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerindeki heyecan, yaptığımız çalışmaların en güzel karşılığı. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sanayici bu yıl da ayakta kalırsa kendini başarılı sayacak!
Tarkan Demir
Mehmet Avci bombaladı
Kerem Akyıl
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Eskişehir’in altındaki gerçek: 1956’dan bugüne ne değişti?
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy