Eskişehir’in nüfus bakımından yoğun mahallelerinden Deliklitaş’ta, kış mevsimi öncesinde bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede üstyapı sorunu yaşanan sokaklarda çalışma gerçekleştirdi.
Mahalle Muhtarı Şadi Günay’ın talebi üzerine belediye ekipleri, Deliklitaş Mahallesi’nde belirlenen noktalarda çalışma yaptı. Yaklaşan kış mevsimi öncesinde sokaklarda oluşan çukurların kapatılması için hafta sonu başlatılan çalışmalarla yol sorunlarının giderilmesi hedeflendi.
Belediye ekiplerinin çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin yaşadığı yol ve kaldırım sorunlarının giderildiği belirtildi. Mahallede daha önce de ara sokaklar ve caddelerde bakım ve onarım çalışmaları yapıldığı ifade edildi.
Mahalle Muhtarı Şadi Günay, taleplerini kısa sürede değerlendirerek çalışma başlatan Odunpazarı Belediyesi yetkililerine mahalle sakinleri adına teşekkür etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Bursa’daki turizmciler Eskişehir’in başarısını sorguluyor!
Tarkan Demir
Millet olarak çöküyoruz
Kerem Akyıl
Eskişehir ders alsın!
Kaan Özcan
Dilencilere karşı etkin mücadele
Seval Erci
Hangi yolu seçersen seç pişman olacaksın
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu