Ramazan Bayramı yaklaşırken Eskişehirliler, bayramda elektrik kesintisi olup olmayacağını merak ediyordu. Konuya açıklık getiren Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), Eskişehir başta olmak üzere hizmet verdiği Afyonkarahisar, Bilecik, Kütahya ve Uşak illerinde bayram boyunca enerji arzının kesintisiz ve güvenli bir şekilde sağlanacağını duyurdu.
OEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, bayram süresince Eskişehir’de 7/24 görev başında olacak ekipler hazır bulunacak. Toplam 130 ekip ve 275 personel, enerji hatlarında oluşabilecek arızalara hızlı müdahale edecek. Öncelikle SCADA sistemi üzerinden uzaktan müdahale yöntemi kullanılacak, yerinde müdahale gerektiğinde ise saha ekipleri en kısa sürede ilgili noktaya ulaşarak enerji akışını yeniden tesis edecek.
Tüketiciler, 186 numaralı Çözüm Merkezi, OEDAŞ mobil uygulaması, WhatsApp hattı (0222 186 00 00), internet sitesi ve e-posta üzerinden 7 gün 24 saat iletişime geçebilecek. Ayrıca bilgi güncellemesi yapan kullanıcılar SMS bildirimi alabilecek.
OEDAŞ, Eskişehir’de bayram boyunca planlı kesinti yapılmayacağını da vurgulayarak, şehirde yaşayanların bayramı sorunsuz ve huzurlu bir şekilde geçirebileceğini garanti etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
CHP’de Kılıç dönemi başladı
Kerem Akyıl
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
1 yıl sonra yine Seyitgazi!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy