Prof. Dr. Çalışır dekan oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Prof. Dr. Çalışır dekan oldu
A
a

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsüm Çalışır, dekan olarak atandı.

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsüm Çalışır, dekan olarak atandı. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın Yayın Bölümü’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar sektörde çalışan ve 2012 yılında sektörden akademiye geçerek, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde göreve başlayan Prof. Dr. Gülsüm Çalışır, görev yaptığı fakülteye dekan olarak atandı. Göreve Yardımcı Doçent olarak başlayan Çalışır, 2022’de profesörlük kadrosuna atanarak İletişim Fakültesi’nin ilk profesörü unvanını almıştı.

Prof. Dr. Çalışır dekan oldu 17.04.2023
REKTÖR ZEYBEK TEBRİK ETTİ

Dekanlığa atanan Prof. Dr. Çalışır’a tebrik ziyaretinde bulunan Gümüşhane Üniversitesi RektörüProf. Dr. Halil İbrahim Zeybek, ziyaret sırasında şu şekilde konuştu: “Üniversitemizdeki atamalarda kendilerine görev tevdi edilen hocalarımızı kutluyorum. İnanıyoruz ki aldıkları bu görevleri en iyi şekilde yürüteceklerdir. Bu tür sorumluluklar bir çeşit bayrak yarışıdır. Üniversitelerde çalıştığımız sürece görevlerimizde değişiklikler oluyor; ama asıl olan kurum içerisinde aldığımız görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmektir. İnanıyoruz ki hocalarımız da aldıkları bu bayrağı en iyi şekilde ilerletip, başarılı bir şekilde kendisinden sonra gelenlere teslim edeceklerdir.” M. ANIL AKSOY
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi