Ölüm yolu yine seçim vaadi oldu! Birkaç güne...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ölüm yolu yine seçim vaadi oldu! Birkaç güne...
A
a

Seyitgazi yolunun birkaç güne ihaleye çıkılacağını açıklayan Bakan Dönmez, "Ölüm yolu" olarak bilinen Alpu yolunun yapımını hızlandırmak için ise bakandan söz aldıklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir

Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde 1. Sıra adayı olarak gösterildiği Eskişehir de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sütlüce Semt Pazarı'nda vatandaşla buluşan Bakan Dönmez, pazar tezgahının başına geçti vatandaşlara çilek ikramında bulundu. Semt pazarının ardından Sütlüce seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya gelen Dönmez, önemli açıklamalarda bulundu.  Eskişehir'de yüzlerce ölümlü kaza yaşandığı için ‘ölüm yolu’ olarak anılan Afyon-Kırka-Seyitgazi yolu ile Eskişehir-Alpu-Beylikova-Mihalıççık yolu için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğl’ndan, söz aldıklarını söyledi.

Ölüm yolu yine seçim vaadi oldu! Birkaç güne... 14.04.2023
"BAKAN'DAN SÖZÜMÜZÜ ALDIK"

Dönmez,konuşmasında,“20 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de hayali dahi mümkün değil denilen birçok projenin altına imza attık. Eskişehir-Ankara arasında yapılan hızlı tren projesi ilk biten projelerimizden. Yıllar önce Mekece- Bozüyük arasındaki kara yolda bir kamyonun arkasına takılınca yol saatlerce sürüyordu. Eskişehir’in ulaşımla ilgili sorunlarının büyük bir kısmını çözdük. Seyitgazi- Afyon arasındaki yol sorunuyla ilgili Karayolları Bölge yetkilileriyle görüştük. Sayın bakanımızla da görüştüm ve Seyitgazi yolunda birkaç güne ihalesine çıkılmış olacak. Bu sorunun çözüme kavuşunca gündemden düşecek. Alpu yoluyla ilgili çalışmalar devam ediyor ve hızlandırılmasıyla ilgili sözümüzü aldık” ifadelerini kullandı.

“ONLARIN DA HESABINI GÖRECEĞİZ”

Eskişehir halkının bugüne kadar AK Parti teşkilatını yalnız bırakmadığının altını çizen Bakan Dönmez, “Eskişehir’in artıları eksilerinden fazla bir şehirdir. Artık şahlanma zamanı ve bunun için güçlü bir destek alırsak; Ankara’da da sizleri temsil ederiz. Olması gereken hizmetler neyse ayağınıza kadar getiririz. Eğer inanırsanız başarırsınız. Bizler inandık ve başardık. Ama burada inanmamıza yardımcı olan en büyük göstergede sizlerin teveccühünüz. Eskişehir bugüne kadar bizleri  yalnız bırakmadı ve seçimlerin hemen hepsinde birinci çıktık. 14 Mayıs’ta da sayenizde birinci çıkacağız. Eskişehir ulusal markaların çıktığı bir kent olmaktan çıkarak yeni dönemde uluslararası markaların çıktığı bir kent olacak. Eskişehir buna layık ve bunu hak ediyor.  Maalesef yerel yönetimlerle istediğimiz uyumda çalışamıyoruz. Birçok merkezi idarenin projesine çeşitli engellemeler çıkartıyorlar. Halkımız görüyor ve seçimi halledelim, 9 ay sonra onların da hesabını göreceğiz” dedi.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nail Akbulut 15 Nisan 2023 14:43

Hep vaat hep vaat. İcraat yok. Her seçim öncesi siyasilerin aklına gelen işler Alpu yolu ve Seyitgazi yolu. 😡

0 5 Cevap Yaz
Recai 15 Nisan 2023 05:27

Büyükşehir Belediye nın yapması gereken yolları Maalesef Hükümet yapmak zorunda kalıyor.Tek yaptıkları haykel ve müzesi ni yapmak.

5 0 Cevap Yaz
Nail Akbulut

Yolların yapımından ve bakımından karayolları genel müdürlüğü sorumlu.

0 3
Eskişehirli 14 Nisan 2023 20:26

Sayın Bakan acaba siz 15 Mayıs'ta iktidarda kalacak mısınız ???

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi