Eskişehir’de bugün hava genel olarak parçalı ve az bulutlu geçecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmezken, kent genelinde en yüksek sıcaklık 34 dereceye ulaşacak.
Kent merkezinde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Odunpazarı’nda sıcaklığın 30, Tepebaşı’nda 29 derece olması bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklığı ise 34 derece ile Sarıcakaya ve Mihalgazi’de ölçülecek.
Öğle saatlerinden sonra özellikle Seyitgazi ve Han çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış görülebilecek. Seyitgazi’de sıcaklığın 30 derece, Han’da ise 26 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji, Kütahya il geneli ile Han çevrelerinde beklenen yerel gök gürültülü sağanak yağışlar sırasında kuvvetli rüzgar, kısa süreli kuvvetli yağış, dolu ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.
Eskişehir’de rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor. Kütahya’nın batı kesimlerinde ise rüzgarın zaman zaman 40-60 kilometre/saat hızla kuvvetli esebileceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji, özellikle sağanak yağış beklenen bölgelerde yağış anında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Duyarsız olmayalım!
Kaan Özcan
Kimse parti üyelerini ezemez
Kerem Akyıl
Cumhur İttifakı Eskişehir’i kazanmak için CHP’den umutlu!
Tarkan Demir
Eskişehir yeni eserler kazandı!
Seval Erci
Mesele domates değil, hâlâ anlamadınız mı?
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy