Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kuruluşunun 50. yılını özel bir geceyle kutlayan Emekspor’un sevincine ortak oldu. “Bir Semtin, Bir Armanın, Bir Ailenin Hikâyesi” sloganıyla düzenlenen gecede Emekspor camiasıyla bir araya gelen Kurt, yeni sezonda kulübe başarı diledi.
1976 yılında kurulan Emekspor, 50. kuruluş yıl dönümünü İlk Adım Düğün Salonu’nda düzenlenen özel programla kutladı. Gece, kulübün geçmişten bugüne uzanan hikâyesi ve Emek Mahallesi ile kurduğu bağın öne çıktığı anlara sahne oldu.
Programa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam ve çok sayıda Emekspor taraftarı katıldı.
Gece boyunca Emekspor camiasıyla bir araya gelen Başkan Kazım Kurt, özellikle çocukların ilgisiyle karşılaştı. Çocuklarla sohbet eden Kurt, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Kurt’un çocuklarla gerçekleştirdiği samimi sohbetler, kutlama gecesine renk kattı.
Programda konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, amatör bir spor kulübünün 50 yıl boyunca faaliyetlerini sürdürmesinin önemli bir başarı olduğunu ifade etti.
Emekspor’un yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle mücadele etmesini dileyen Kurt, “Bir amatör takımın 50 yıl direnebilmesi çok büyük bir başarı. Bu nedenle Allah size güç, kuvvet ve dayanma gücü versin. Sporcularımıza da başarılar diliyorum. Yeni sezonda umarım attığınız her gol, sizi hedefinize biraz daha yaklaştırır ve uzun süredir beklediğiniz şampiyonluğa ulaşırsınız” dedi.
Emekspor’un Odunpazarı’nın en büyük mahallesinin takımı olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, belediye olarak amatör spora yönelik desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak ilçemizin en büyük mahallesinin takımına her zaman, her türlü desteği yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Odunpazarı’nda “Yeni” dönem
Kerem Akyıl
Tüm olaylar aydınlatılmalı!
Kaan Özcan
YENİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı seçiminde AK Parti ve CHP d…
Tarkan Demir
Camın yansıması seramiğin hafızası…
Seval Erci
Akaryakıtta yangın dinmiyor
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu