İYİ Parti Eskişehir adayları teşkilatla iftarda buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İYİ Parti Eskişehir adayları teşkilatla iftarda buluştu
A
a

İYİ Parti milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilatı mensuplarıyla bir iftar programında bir araya geldi. İftar programında birlik ve beraberlik mesajı paylaşıldı.

Sütiş Eskişehir
İYİ Parti İl Teşkilatı ve milletvekili adayları Reyna Hotel'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen iftarın ardından bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Emine Edizgil aday belirleme sürecinde Genel Merkez’in ve Genel Başkan Meral Akşener’in kendilerine karşı çok anlayışlı davrandığını belirterek, “Partimizin kuruluştan itibaren yaşanan zorluk provokasyon devam ediyor. Akşener önderliğinde ülkenin refahını huzurunu sağlayacağız. Birlikte çalışacağız birlikte kazanacağız birlikte tarih yazacağız. Güneşli güzel günlere çok az kaldı" ifadelerinde bulundu.
Milletvekili aday adaylarının da yer aldığı toplantıda, vekil adayları Nebi Hatipoğlu, Özlem Ayrancı, Melih Aydın, Hakan Kaymak ve Yağmur Gürsöğüt teşkilat mensuplarına tanıtıldı. 


"SAHADA ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLIYORUZ"

İYİ Parti 6’ıncı sıra milletvekili adayı Yağmur Gürsöğüt içinde bulundukları mücadelenin kazananının Eskişehir ve Türkiye olacağını belirtti. Daha sonra söz alan Hakan Kaymak ise “Temayül sonuçlarını olduğu gibi listeye yansıtarak İYİ Parti demokrasi dersi verdi” ifadelerinde bulundu ve ülkeyi dar boğazdan çıkaracaklarını söyledi. İYİ Parti 3’üncü sıra milletvekili adayı Melih Aydın da kısa zamanda çok şey başardıklarını ifade ederek "Arkamıza aldığımız bu rüzgarla durmayacağız. Eskişehir'in bizlere sahip çıkacağına ve 1’inci parti çıkacağımıza inanıyorum. Yarından itibaren sahada çalışmalarımıza başlıyoruz" dedi. Özlem Ayrancı ise, "Önümüzde çok önemli, ülkenin geleceğini belirleyeceğimiz bir seçim var. Aday arkadaşlarımızla birlikte çok çalışacağız. 15 Mayıs sabahı İYİ Partimizin güneşini Eskişehir üzerine doğuracağız" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan İYİ Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu seçimlere yalnızca 33 gün kaldığını belirterek, “Her vatandaşımıza dokunmalı dinlemeliyiz. Hakikatten asla ayrılmamalıyız. Şehrimizin her derdini hızlıca çözüme kavuşturmak için buradayız. Bunu vatandaşlarımıza aktarmak için en iyisini yapmalıyız. Hak ettiği yere gelmiş bir Eskişehir ve Türkiye için çalışacağız. Tüm teşkilat olarak el ele omuz omuza vererek çalışmamız gerekiyor. Parti içindeki ayrılıkları bırakmamız gerekiyor. Onları seçim sonrasında konuşuruz. Zaman birlik olma zamanıdır" dedi.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi