Giresun mesaisi başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Giresun mesaisi başladı
A
a

TFF 1. Lig’in 24’üncü haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor zorlu maçın hazırlıklarına başladı.

1 buçuk saat sürdü
 
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman 1 buçuk saat sürdü. Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan çalışma top kapma antrenmanı ile devam etti. Siyah Kırmızılı ekip son bölümde ise iki takım halinde futbolcular taktik çalışması gerçekleştirdi. Şimşekler zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.
 
Eksik çalıştılar
 
Gerçekleşen antrenmana sportif sakatlıkları süren Boffin, Bilal ve Dorukhan antrenmanda yer almadı. Bu 3 futbolcunun bugün yapılacak olan antrenmanda yer alacağı öğrenildi. Ayrıca sakatlığı süren Akaminko ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Akaminko’nun önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi