Evlilik yıldönümü sözleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Evlilik yıldönümü sözleri
A
a

Evlilik, çiftlerin birbiriyle bir ömrü paylaştıkları yol arkadaşlığı olduğu için evlilik yıldönümü sözleri özel ve anlamlı olmalıdır.

Sütiş Eskişehir
Evlilik yıldönümü sözleri eşiniz için oldukça önem taşır. Siz de evlilik yıl dönümünde eşinize anlamlı ve güzel sözler söylemek istiyor ancak bulamıyorsanız bu yazımız tam size göre!

İşte evlilik yıldönümünüz için eşinize hediye kartları içerisinde iletmeniz gereken anlamlı evlilik yıldönümü sözleri!

“Canım eşim, ömür boyu sürecek olan yolculuğumuzun bir yılını daha geride bıraktık. Seninle geçen her günüm ve her saatim benim için çok kıymetli. Seni herşeyden çok seviyorum, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.”

“Eşim, yol arkadaşım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Seninle geçen her an benim için paha biçilemez güzellikte… Nice mutlu geçen yıllarımız olsun. Seninle bu yolda yürümeyi ve seni çok seviyorum, iyiki benim eşimsin.”

“Seni ilk tanıdığımdan bu yana zamanın nasıl geçtiğini hiç anladım. Şimdi ise evliliğimizin üzerinden bir yıl geçmiş bile… Senin gibi bir eşim olduğu için çok şanslıyım. Daha nice yılları seninle mutlu bir şekilde geride bırakmak dileğiyle canım eşim, seni çok seviyorum.”

“Kıymetli eşim, işittiğim her melodide senin sesin, okuduğum her şiirde senin ismin, gördüğüm her güzel manzarada senin gözlerin gizli. Birlikte yürüyeceğimiz yol daha çok uzun, bu yol ise yürüdüğüm en güzel yol. Dilerim daha nice yılları geride bırakırız.”

“Senin yanında her gün, en güzel anları hatırlamak için yeni bir fırsat doğuruyor. Her gün, kalbim senin aşkınla daha da büyüyerek sesinin her tınısında heyecanla titriyor. Hayatımın bu özel gününde evliliğimizin yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum. Seni seviyorum.”

“Her gün beni ne kadar sevdiğini hissettiren, mutluluğuma mutluluk katan, üzüntümde benimle hüzünlenen, aşk dolu bakışlarla beni izleyen ve kötülüğü bilmeyen bir yürekle birlikte olmak gerçekten büyük bir nimet. Senin gibi bir eşe sahip olduğum için çok şanslıyım. İyi ki varsın, yıl dönümümüz kutlu olsun!”

 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi