Eskişehirspor'un hatıra bileti olmasın! 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un hatıra bileti olmasın! 
A
a

Eskişehirspor salı günü ligin 33. hafta maçında Entegre Solar Elazığspor ile Eskişehir'de karşı karşıya gelecek. Taraftarı önünde bu sezon son kez mücadele edecek olan Es Es bu maçın ardından amatör lige düşebilir. Tarihi önem taşıyan bu maçın biletleri de satışa çıktı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 33’üncü hafta maçında 16 Mayıs Salı günü 15.00’te Entegre Solar Elazığspor’u konuk edecek. Bu maçın biletleri dün satışa çıktı. Buna göre VİP tribünü 100, maraton tribünü 50, güney kale arkası ise 25 TL’den satışta. İç sahada oynanan son Yeni Mersin maçında taraftar cezası nedeniyle tribünde yer alamamıştı. Elazığ maçında ise tekrar tribünlerde olacak. Es Es, 16 Mayıs’ta sahasında bu sezon son maçına çıkacak. 


ESKİŞEHİRSPOR'UN HATIRA BİLETİ OLMASIN! 


TFF 3. Lig’de küme düşme hattında yer alacak olan Eskişehirspor, 16 Mayıs Salı günü 15.00’de Elazığspor’u ağırlayacak. Es Es bu maçın hazırlıklarında planlarını galibiyet için yaparken, kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Siyah Kırmızılı ekip geçtiğimiz hafta Belediye Kütahyaspor’a 1-0 mağlup olsa da rakiplerinin puan kaybetmesi nedeniyle ligde kalma umutlarını az olsa da sürdürdü. Edirnespor evinde 1922 Konyaspor’a 1-0 mağlup olurken, Yomraspor ise Çatalcaspor ile 3-3 berabere kaldı. Şilespor ise deplasmanda Derincespor’a 8-0’lık skorla mağlup oldu. Es Es artık kalan iki haftada maçını kazanıp rakiplerinin yenilmesini bekleyecek. Eğer önümüzdeki hafta Edirnespor 1 puan alırsa Es Es matematiksek olarak küme düşecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi