Eskişehirspor personeli top toplayıcı oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor personeli top toplayıcı oldu!
A
a

Eskişehirspor'un Ağrıspor ile oynadığı maçta Türkiye'de liglerimizde gördüğümüz rezaletlerden birine daha imza atıldı. Ağrısporlu futbolcular top toplayıcılara talimat verip zaman geçirmelerini söyledi. Top toplayıcıların görevini Eskişehirspor personeli yaptı. Maçın hakemi ise etliye sütlüye karışmadan bu rezaleti izledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor karşısında Ağrıspor 1-0 öne geçtikten sonra oyunu soğutma çabalarına girdi. Eskişehirspor 36’da taç atışını hemen kullanmak istedi. Ağrısporlu futbolcu tam o esnada top toplayıcı çocuğa ‘topu verme!’ diye bağırdı. Es Es yedek kulübesi Ağrılı futbolcuya tepki gösterdi. Hakem yedek kaleci Efehan Kaptan’a ve Ağrılı Eren Yeşil’e sarı kart gösterdi. Maçın ikinci yarısında Ağrısporlu top toplayıcı çocuklar topları vermezken, personel top toplayıcılık yapmak zorunda kaldı. 

 ESKİŞEHİRSPOR'DA HASAN OYUNA GİRDİ DEVAM EDEMEDİ

Ağrıspor maçının 76’ncı dakikasında İlker Sayan’ın yerine oyuna dahil olan Hasan Alp Altınoluk uzatma dakikalarında sakatlandı. Genç futbolcu 17 dakika süre aldığı maçta yerini Eray Ertorun’a bırakmak zorunda kaldı.
 

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARLARI HÜSRANA UĞRADI

Eskişehirspor’un maçının olduğu her yerde takımını yalnız bırakmayan cefakar taraftar Ağrı’da takımını destekledi. 90 dakikanın ilk düdüğünden itibaren takımını ateşlemeye çalışan taraftar ne yazık ki umduğunu bulamadı. Ruhsuz performansın getirdiği mağlubiyetin ardından taraftarlar büyük bir üzüntü yaşadı.
  

ESKİŞEHİRSPOR SON SIRAYA GERİLEDİ

3.Lig’de ki yaşam mücadelesini kaybeden ve önümüzdeki sezon amatör kümede mücadele edecek olan Eskişehirspor, küme düşme hattında son sıraya geriledi. Deplasmanda Ağrıspor’a 1-0 mağlup olan Şimşekler 23 puanda kaldı. 28’inci haftaya son sırada başlayan Yomraspor ise evinde 1954 Kelkit’i 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup eden Trabzon ekibi 1 basamak yükselince Es Es’te son sıraya geriledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaan 14 Nisan 2023 05:18

Onur iyi oyuncudur ama arada bir ilk yarı dinlendirin.Kendine güveni gelsin.Kaleci de boşa çıkmamasını öğrenmeli.

0 0 Cevap Yaz
Tahir 14 Nisan 2023 05:16

Ağrıspor 12 maçtır kimseyi yenemedi. Bahane aramayalım.

0 0 Cevap Yaz
Mustafa esesli 13 Nisan 2023 12:57

Bizi bu duruma düşüren futbolcusunun teknik heyete, yönetimine kadar kimler bu duruma vesile olduysa hepinizi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi