Eskişehirspor'da yönetim motive turunda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yönetim motive turunda
A
a

Eskişehirspor yönetimi ligde kalmanın matematiksel olarak devam ettiği sürece mücadeleyi sonuna kadar sürdürecek. Es Es yönetimi, 52 Orduspor karşılaşması öncesi takımla iftar yemeğinde buluşurken, futbolcuları motive etmeye çalışıyor.

TFF 3. Lig’de arta arda alınan mağlubiyetler yüzünden kümede kalmayı iyice mucizelere bırakan Eskişehirspor’da yönetim mücadeleyi son ana kadar sürdürme kararı aldı. İşin matematiksel olarak hala devam etmesi nedeniyle yönetim kalan 5 maç içinde futbolcuları motive etmeye çalışıyor. Yönetim dün akşam takımla birlikte iftarda buluştu. Başkan Erkan Koca ve yönetim kurulu, 52 Orduspor maçında takıma güvendiklerini söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR'DA CERRAH İLE YOLA DEVAM

Ayrıca alınan Çatalcaspor karşılaşması sonrası Eskişehirspor yönetimi Teknik Direktör Ali Onur Cerrah ile görüşme yaptı. Kötü gidişatın hakkında Cerrah ile görüşme yapan yönetimin kalan 5 maçta da Cerrah ve ekibine güvendiğini bir kez daha söyledi. Cerrah ile her hangi bir yol ayrımının yaşanmadığı belirtildi. Eskişehirspor, 52 Orduspor ile 23 Nisan Pazar günü karşı karşıya gelecek.

 
1000
icon
pompeo 19 Nisan 2023 12:08

berber ... basgan olma zamanin geldi artik ... cocukluk hayallerini göz ardi etme artik ..

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi