Eskişehirspor'a kazanmak yetmeyebilir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a kazanmak yetmeyebilir
A
a

Eskişehirspor bugün ligin 33’üncü haftasında sahasında Elazığspor’u ağırlayacak. Şimşekler bugün saat 15.00’de başlayacak olan mücadeleyi kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Edirnespor 1 puan dahi alırsa Es Es, amatör kümeye düşecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor bugün sahasında Elazığspor’u ağırlayacak.Yaşam mücadelesi verdiği 3. Lig’de küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor, karşılaşmada kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Geçtiğimiz hafta Kütahya deplasmanında 1-0 mağlup Kırmızı Şimşekler kümede kalma umutlarını yitirme noktasına geldi. Eskişehirspor bugün Elazığspor’u yense dahi, Edirnespor Ağrı deplasmanından 1 puan çıkarsa Bölgesel Amatör Lig’e düşecek.
 

BU SENARYO ESKİEŞHİRSPOR'A YARAR

Eskişehirspor’un çok az olsa da ligde kalma ihtimali bulunuyor. Es Es öncelikle son 2 maçından da sahadan galibiyet ile ayrılması gerekiyor. Sadece bu maçları kazanmak da yetmeyecek. Edirnespor son 2 maçta kaybetmesi lazım. Yomraspor’un ise son 2 maçtan maksimum 1 puan alması gerekiyor. Eğer bunlar gerçekleşirse Es Es 3. Lig’de kalmayı başaracak.

BUGÜN DE BİLET SATIŞI SÜRECEK

Eskişehirspor bugün saat 15.00’te evinde bu sezon son karşılaşmasına çıkacak. Elazığspor’u ağırlayacak olan Siyah Kırmızılı kulüpte biletler geçtiğimiz hafta satışa sunulmuştu. Buna göre VİP tribünü 100, maraton tribünü 50, güney kale arkası ise 25 TL’den satışta. Bilet satışı bugün de sürecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi